Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova piektdien, 5. janvārī, Austrālijā nespēja iekļūt Brisbenas WTA "Premier" sērijas turnīra finālā, pusfinālā ar 6-7 (3:7), 4-6 piekāpjoties teicami maču aizvadījušai Baltkrievijas sportistei Aleksandrai Sasnovičai.

Sevastova par tikšanu Brisbenas turnīra pusfinālā nopelnīja 185 ranga punktus, kas viņai ļaus nākamnedēļ WTA pasaules rangā atgriezties 15. vietā, kas ir viņas karjeras rekords.

Abas tenisistes līdz šim nekad nebija iekļuvušas kāda no "Premier" līmeņa turnīru fināliem, bet šoreiz veiksmīgāka bija Sasnoviča, kura Brisbenas sacensības sāka ar kvalifikācijas mačiem.

Pirmā seta vidū tenisistes apmainījās breikiem, bet uzvarētāju noskaidroja "tie break" izspēlē. Tajā jau sākumā Sasnoviča lauza Sevastovas servi un droši guva panākumu, uzvarot līdz ar to pirmo setu. Otrajā setā sestajā geimā Sevastova neizmantoja dubulto breikbumbu, bet pretiniece devītajā geimā savu iespēju garām nepalaida. Sasnoviča lauza Sevastovas serves geimu, uzvarēja arī nākamo, svinot panākumu mačā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!