Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc Brisbenas WTA turnīra pusfināla sasniegšanas sacīja, ka viņu mačā pret Aleksandru Kruniču izglāba veiksmīgā servēšana.

Jau vēstīts, ka Brisbenas WTA turnīra ceturtdaļfinālā Sevastova ar rezultātu 6-2, 6-4 pārspēja serbieti Kruniču.

"Es domāju, ka man paveicās, ka uzvarēju divos setos. Serve mani atkal izglāba. Savukārt mentāli es varētu justies labāk," turnīra oficiālajā mājaslapā citēta Sevastova.

Sevastova pusfinālā spēlēs pret baltkrievieti Aļaksandru Sasnoviču, kura ir WTA ranga 88. pozīcijas īpašniece. Jau vēstīts, ka Sevastova WTA pašlaik atrodas 16.pozīcijā, bet turnīrā izlikta ar septīto numuru. Sasnoviča šo turnīru sāka no kvalifikācijas kārtas, līdz ar to viņa aizvadījusi vairāk spēļu nekā Sevastova, tomēr tas netraucēja baltkrievietei sasniegt pusfinālu.

"Es ar Sasnoviču pāris reizes esmu trenējusies, tāpēc viņu zinu diezgan labi. Mēs šeit esam runājušas ārpus korta, bet neesmu redzējusi nevienu viņas spēli. Sasnoviča šeit ir "karsta". Vienā turnīrā uzvarēt sešas spēles ir smagi. Tas ir gandrīz tas pats, kas uzvarēt visā turnīrā," sacīja Sevastova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!