Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ceturtdien Austrālijā notiekošajā Brisbenas WTA turnīra ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6-2, 6-4 pārspēja serbieti Aleksandru Kruniču.

Spēles iesākumā abas tenisistes veiksmīgi darbojās pie savām servēm, bet pēc tam Sevastova uzvarēja četrus geimus pēc kārtas un droši uzvarēja pirmo setu. Otrajā setā Latvijas sportiste pēc pretinieces "nobreikošanas" panāca 3-1, taču Kruniča prata rezultātu izlīdzināt. Sevastovas sniegums nedaudz pasliktinājās, tomēr svarīgākajos brīžos viņai izdevās saņemties. Otrā seta desmitajā geimā viņa lauza pretinieces servi un sasniedz pusfinālu.

Sevastova pusfinālā spēlēs pret baltkrievieti Aļaksandru Sasnoviču, kura ir ranga 88.pozīcijas īpašniece. Sasnoviča ceturtdaļfinālā ar 3-6, 6-2, 6-3 pārspēja Alizē Kornē no Francijas.

Sevastovai un Kruničai šī bija sestā savstarpējā spēle, un tagad abas uzvaras dala uz pusēm. Sevastova WTA pašlaik atrodas 16.pozīcijā, bet Kruniča ierindojas 53. pozīcijā.

Jau ziņots, ka Sevastova šajā turnīrā pirmajā spēlē ar 6-1, 6-3 pārliecinoši uzvarēja mājinieci Samantu Stosuru, bet otrajā kārtā ar 6-2, 6-1 pieveica rumānieti Soranu Kirstea.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!