Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) jaunpienācēji Lasvegasas "Golden Knights" noslēguši jaunu līgumu ar uzbrucēju Džonatanu Maršeso, informē klubs.

Līgums ar komandas šobrīd rezultatīvāko spēlētāju noslēgts uz sešiem gadiem un tā vērtība ir 30 miljoni dolāru. Ja "Golden Knights" nebūtu pagarinājuši sadarbību ar hokejistu, viņš ar 1. jūliju kļūtu par neierobežoti brīvo aģentu.

"Viņš iederas mūsu komandā, jo labi strādā laukuma abās pusēs," par Maršeso saka "Golden Knights" ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī. "Mums patīk, kā strādā viņa maiņa, un mēs vēlamies šo virknējumu saglabāt."

Maršeso spēlē vienā maiņā ar Viljamu Kārlsonu un Reiliju Smitu.

27 gadus vecais Maršeso šosezon piedalījies 35 spēlēs, kurās sakrājis 37 (15+22) rezultativitātes punktus, bet viņa lietderības koeficients ir +15. Lasvegasas klubam viņš pievienojās NHL paplašināšanas drafta ietvaros pagājušā gada jūnijā no Floridas "Panthers" komandas. Iepriekšējā sezonā "Panthers" rindās Maršeso sasniedza savu personisko rezultativitātes rekordu – 30 vārti un 21 piespēle. Kopumā NHL, kurā viņš nonāca kā nedraftēts brīvais aģents, Maršeso aizvadījis 159 spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!