Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņujorkas "Knicks" regulārā čempionāta spēlē neizdevās pārvarēt lielisko Sanatonio "Spurs" aizsardzību, sacīja ņujorkiešu līderis Kristaps Porziņģis.

Jau vēstīts, ka "Spurs" šajā mačā 100:91 uzvarēja Ņujorkas "Knicks". Kristaps Porziņģis "Knicks" sastāvā guva 13 punktus, savukārt Dāvis Bertāns izcēlās ar desmit punktiem "Spurs" komandā.

"Viņi mums sarežģīja dzīvi. Viņi aizsardzībā daudz mainījās pie aizsegiem, spēlēja komandas aizsardzību. Tāpēc bija grūti iespēlēt bumbu groza tuvumā. Viņi 48 minūtes spēlēja ļoti stabili un piespieda mūs darīt to, ko nevēlējāmies," portālā "nypost.com" citēts Porziņģis.

Aizvadītajā spēlē Porziņģim atkal neizdevās realizēt metienus ar augstu precizitāti. Turklāt pēdējās divās spēlēs latvietis trāpījis tikai 11 no 35 metieniem no spēles, par ko pats ir ļoti sašutis.

"Ir smagi. Gan priekšā, gan aizmugurē man vienmēr bija kāds spēlētājs. Mēs laukumā nebijām izkārtojušies pareizi, lai iespēlētu bumbu zem groza. Dažreiz es sasteidzu metienus, kad cenšos pārmest pāri pretiniekam, taču man ir sajūta, ka varu trāpīt. Arī šodien vairāki metieni izgriezās no stīpas," skaidroja Porziņģis.

Savukārt "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks pārāk nepārdzīvo par Porziņģa netrāpītajiem metieniem, jo viņš turpina augt kā komandas līderis.

"Viņš vēlas spēlēt labi un būt viens no labākajiem spēlētājiem līgā. Viņš ir 22 gadus vecs un visi zina, ka viņš ir mūsu svarīgākais spēlētājs. Pret Kristapu spēlē labākie aizsardzības spēlētāji, tāpēc viņa sniegums reizēm būs nestabils. Tas ir attīstības process," teica Hornačeks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!