Foto: DELFI

Latvijas bokseris Mairis Briedis un ukrainis Oleksandrs Usiks ceturtdien, 28. decembrī, informēs par gatavošanos Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfināla duelim, informē Brieža pārstāvji.

Briedis jau ilgāku laiku trenējas Spānijā, kur bija arī Ziemassvētkos. Tagad viņš ieradīsies Latvijā, lai ceturtdienas pievakarē informētu par paveikto un vēl darāmo pirms cīņas. Tāpat speciālā preses konferencē kopā ar Briedi piedalīsies ukrainis Usiks, abu bokseru treneri, kā arī WBSS rīkotāju "Comosa" boksa operāciju direktors Kalle Zauerlands.

Kā ziņojām, Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona Maira Brieža un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) titula īpašnieka, olimpiskā čempiona Oleksandra Usika cīņa "Arēnā Rīga" risināsies 27. janvārī. Tā būs jaunizveidotās WBSS pusfināla cīņa pirmajā smagajā svarā, bet uzvarētājs iekļūs finālā un cīnīsies par Muhameda Alī vārdā nosaukto trofeju.

Briedis septembrī pārpildītā "Arēnā Rīga" WBSS ceturtdaļfinālā pēc punktiem pieveica Maiku Peresu no Kubas, nosargājot WBC čempiona jostu. Savukārt Usiks savā ceturtdaļfinālā pārspēja vācieti Marko Huku, kuru aprīlī pieveica arī Briedis. Brieža un Usika cīņā uz likmes būs ne tikai WBC, bet arī ukrainim piederošā WBO josta, savukārt visu WBSS sacensību čempions kļūs par visu četru prestižāko jostu īpašnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!