Foto: Zigismunds Zālmanis
Ziemassvētkos LLU Inženieru fakultātes zālē Jelgavā uz sava kluba eglītes balli bija pulcējušies Regbija kluba "Mītava" jaunie spēlētāji, bērnu vecāki un atbalstītāji – kopskaitā ap 160 cilvēku.

Kopvērtējumā RK "Mītava" 2017. gada sezonā ieguva 5. vietu U11 vecuma grupas regbija čempionātā, 2. vietu U13 vecuma grupas čempionātā, 2. vietu U15 vecuma grupas čempionātā, 3. vietu U17 grupas čempionātā un 1. vietu U18 meiteņu čempionātā. Šo komandu labākie spēlētāji tika izvēlēti dažādās nominācijās.

Par U11 vecuma grupas progresējošāko spēlētāju tika ztzīts Alens Bulkovskis, bet par labāko spēlētāju –Artis Konutis. U13 vecuma grupas progresējošākais spēlētājs Sandis Umbraška, bet labākais spēlētājs – Toms Brokāns. U15 vecuma grupas progresējošākais spēlētājs Elgars Danšins, labākais spēlētājs: Jānis Celmiņš. U17 vecuma grupas progresējošākais spēlētājs Andris Buske, labākais spēlētājs Deivids Ločmelis. U18 vecuma grupas progresējošākā spēlētāja Nikola Maksimova, labākā spēlētāja Izabella Kvecko.

Nominācijā labākais tvēriens uzvarēja Eduards Eveliņš. Nominācijā labākais jaunais spēlētājs triumfēja Rolands Zvirgzdiņš. Savukārt nominācijā labākais gada izrāviens par labāko tika atzīta Ariana Skorikova. Visbeidzot simpātiju balvu 2017. gada sezonā ieguva Deivids Ločmelis, bet 2017. gada labākais spēlētājs RK "Mītava" komandā bija Rūdolfs Soldatovs. Tika apbalvoti arī aktīvākie vecāki, kuri palīdz kluba darbībā.

Pasākums notika patīkamā gaisotnē, tika sadalītas daudzas balvas, medaļas, diplomi, apbalvojumi.

RK "Mītava" prezidents Dmitrijs Bondarenko:
– Aizvadītā sezona manā vērtējumā bija normāla. Protams, gribējām sasniegt vairāk, bet principā visi uzdevumi ir izpildīti. Atceroties pagājušā gada notikumus, man visvairāk atmiņā paliks brauciens uz Sočiem, kā arī piedalīšanās šajās sacensībās. Viss bija noorganizēts perfekti. Pat laika apstākļi mūs lutināja. Vienīgi izcīnītā vieta varētu būt augstāka, bet stiprā konkurence neļāva mums to sasniegt. Savukārt nākamgad domājam par vīriešu komandas nostiprināšanu. Piedalīsimies Latvijas kausa izcīņā regbijā 15 un visās regbija 7 sacensībās. Treneri mums ir, sistēma noregulēta, atliek tikai strādāt, lai mūsu pašu audzēkņiem būtu kur palikt pēc sporta skolas beigšanas. Visiem priecīgus svētkus un veiksmīgu 2018. gada sezonu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!