Foto: LETA
Par "Elvi" florbola līgu novembra labākiem spēlētājiem atzīti divi uzbrucēji - Santa Torstere (NND Rīga) un Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka", informē Latvijas Florbola savienība.

"Elvi" florbola līgas sievietēm komanda "NND Rīga" ar Santu Torsteri sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs spēles, divās gūstot pārliecinošas uzvaras, bet vienā piedzīvojot zaudējumu. Rīgas florbolistes viesos ar 8:2 sakāva "Ķekavu", Torsterei gūstot vārtus un izdarot piespēli, savā laukumā ar 13:2 sagrāva līderi "Rubene". Torstere sājā mačā guva trīs vārtus un izdarīja divas piespēles, kā arī viesos ar 2:6 atzina Igaunijas sieviešu izlases pārākumu.

Komanda "NND Rīga" ar desmit spēlēs izcīnītiem 22 punktiem šobrīd ir turnīra vicelīderes godā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no Kocēnu "Rubenes". Torstere deviņās spēlēs gūtiem 26 (16+10) punktiem ELVI florbola līgas sievietēm rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem otro vietu.

Vīriešu čempionātā komanda "Betsafe/Ulbroka" ar Kasparu Šķēlu uzbrukuma smailē novembrī piedalījās četrās spēlēs, trijās uzvarot, bet vienā piedzīvojot zaudējumu. Ulbrokieši viesos ar 9:3 sakāva Stalbes "Pārgauju", un Šķēls izcēlās četriem punktiem (2+2). Vēl Ulbrokas komanda savā laukumā ar 7:3 uzvarēja Kocēnu "Rubeni" (Šķēla kontā pieci "goli") un ar 12:6 - "Ogres Vilkus" (Šķēlam trīs "goli"), kā arī viesos tikai pēcspēles metienos ar 3:4 atzina Cēsu "Lekringa" pārākumu (Šķēlam viens "gols").

"Betsafe/Ulbroka" ar 16 spēlēs iegūtiem 39 punktiem ir ELVI florbola līgas vīriešiem vicelīdere, bet Šķēls ar 28 vārtu guvumiem ir labākais bombardieris. Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņam 42 (28+14) punkti un trešā vieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!