Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks cer uz latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa atgriešanos jau nākamajā vienības spēlē.

Ziņots, ka Porziņģis sestdien ceļgala traumas dēļ izlaida Ņujorkas "Knicks" spēli, kas gan netraucēja ņujorkiešiem savā laukumā ar 111:96 (23:26, 27:18, 30:29, 31:23) uzveikt sava bijušā līdera Karmelo Entonija pārstāvēto Oklahomasitijas "Thunder", tiekot pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

Par Porziņģa nespēlēšanu kļuva zināms vien neilgu brīdi pirms spēles, tomēr pēc mača Hornačeks slavēja komandas demonstrēto sniegumu un pauda cerību, ka latvietis nākamajā spēlē atgriezīsies laukumā.

"Kristaps vēl joprojām kustoties nejutās labi. Runāju ar ārstiem, un nonācām pie slēdziena, ka šoreiz viņš spēli izlaidīs, lai nepadarītu traumu nopietnāku," pēc cīņas sacīja Hornačeks.

"Porziņģis jutās labāk, turklāt izskatījās, ka viņš teju bija gatavs doties laukumā. Cerams, ka situācija nākamās pusotras dienas laikā uzlabosies," izteicās speciālists.

Porziņģis ceturtdien guva kreisās kājas ceļgala traumu, kā rezultātā nepabeidza spēli, kurā "Knicks" viesos ar rezultātu 111:104 pārspēja Bruklinas "Nets" komandu.

Līdz ar to Porziņģis veselības likstu dēļ sestdien izlaida piekto spēli šajā sezonā. Iepriekš šosezon viņam bija problēmas ar muguru, kā arī divus mačus viņš nespēlēja izmežģītas potītes un slimības dēļ.

"Knicks" ar 16 uzvarām 29 spēlēs pakāpusies uz septīto vietu NBA Austrumu konferencē, kamēr "Thunder" ar 14 panākumiem 29 cīņās ir astotajā vietā Rietumu konferencē.

Nākamo spēli "Knicks" pirmdien aizvadīs viesos pret Šarlotes "Hornets" komandu, turklāt

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!