Foto: AFP/Scanpix/LETA

Losandželosas "Lakers" vadība vērsusies pie sava aizsarga Lonzo Bola tēva Lavara ar lūgumu atturēties no publiskas kluba trenera kritikas un radīt pozitīvāku atmosfēru ap viņa dēlu, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Lavaru Bolu uz tikšanos izsaukuši "Lakers" basketbola prezidents Maģiskais Džonsons un ģenerālmenedžeris Robs Pelinka.

"Tas bija lieliski," sarunā ar ESPN Lavars Bols apstiprināja, ka šāda tikšanās notikusi. "Daudzi domā, ka te ir darīšana ar egoismu, ka es cenšos mācīt un teikt, kas jādara, bet tā nav. Mums ir viens mērķis –atrast kopīgu valodu. Varbūt kādam tas šķitīs dīvaini, bet es Lonzo vēlu visu to labāko, un labākais Lonco ir tas, kas ir labākais viņa komandai. Ja būs uzvaras, viss būs kārtībā."

Džonsons un Pelinka atteicās komentēt jautājumu par šo tikšanos, taču informācijas avots "Lakers" klubā pavēstīja ESPN, ka Bolam ieteikts izturēties pozitīvāk, taču viņš arī turpmāk var brīvi paust savu viedokli. Jaunās basketbola zvaigznes tēvs lielākoties esot piekritis situācijas raksturojumam, un teicis, ka saprotot Džonsona un Pelinkas nostāju un ka centīšoties ievērot viņu ieteikumus.

"Es runāšu, ko gribu, un kā gribu," apstiprina Lavars Bols. "Viņi teica, lai es vispirms nāku un pasaku to viņiem pašiem. Tas man ir pieņemami."

Līdz ar citiem pārmetumiem "Lakers" galvenajam trenerim Lūkam Valtonam Lavars Bols pārmetis to, ka viņa dēlam ir mazs spēles laiks. "Man nekad nav izdevies parunāt ar Lūku par šiem jautājumiem, jo viņš ir vai nu treniņā, vai dara savas lietas pēc spēles, tāpat kā es," saka Bols vecākais. "Es to saprotu. Runāju ar viņu ilgi pirms sezonas sākuma."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!