Foto: Publicitātes attēls

No 14.decembra sāksies biļešu tirdzniecība uz Latvijas hokeja izlases spēli pret Kanādas olimpisko komandu, kura Rīgā startēs iespējami labākajā sastāvā, neilgi pirms došanās uz Phjončhanas ziemas olimpiskajām spēlēm, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Boba Hārtlija vadītās Latvijas valstsvienības mačs "Arēnā Rīga" ar Kanādas olimpisko izlasi norisināsies 4. februārī. Biļetes uz šo spēli varēs iegādāties no 14. janvāra "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā, un to cena būs no 13 eiro.

Līdz 4. janvārim biļetes uz Latvijas – Kanādas spēli varēs iegādāties komplektā ar Latvijas kausa izcīņas finālu, kas notiks 6. februārī. Pēc 4. janvāra biļetes uz izlašu spēli tiks pārdotas atsevišķi.

Latvijas kausa izcīņas finālisti būs zināmi 27. decembrī pēc pusfinālu noslēguma.

Uzrādot attiecīgo apliecību, skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļeti varēs iegādāties ar 50% atlaidi. Invalīdiem ratiņkrēslos ieeja uz spēli ir bez maksas (vietu skaits ierobežots), bet pavadonim jāiegādājas biļete ar 50% atlaidi.

Rīgā Kanādas valstsvienība spēlēs savā iespējami labākajā sastāvā, līdz ar to mūsu hokejistiem būs iespējams salīdzināt spēkus ar Kanādas olimpisko izlasi, kas februārī startēs Phjončhanas olimpiādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!