"Olybet" Latvijas basketbola līgas (LBL) komandai BK "Jēkabpils" pievienojies lietuviešu saspēles vadītājs Dominiks Domarks, informēja komandas preses dienests.

Domarks Jēkabpilī ieradās tieši pirms 13. decembra "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles pret 'VEF Rīga'.

Šo sezonu 25 gadus vecais un 190 cm garais lietuviešu aizsargs iesāka Lietuvas kluba "Dzūkija" sastāvā, kurā šobrīd spēlē divi izbijuši "lūši" – Andrejs Šeļakovs un tikko pievienojies Povils Čukins. Domarks "Dzūkija" sastāvā nav ticis pie daudz spēles minūtēm, tomēr paspējis pierādīt savas snaipera spējas, Lietuvas čempionātā iemetot 57,1% tālmetienu. Gaidāms, ka "Jēkabpils" sastāvā lietuviešu aizsargam būs jāspēlē daudz lielāka loma un debija gaidāma jau šī vakara spēlē pret "VEF Rīga" vienību.

"Mēs jau ilgāku laiku meklējām papildinājumu saspēles vadītāja pozīcijā, vēl aktuālāk tas kļuva pēc tam, kad traumu guva Edgars Štelmahers. Protams, būs nepieciešams laiks, kamēr Dominiks iespēlēsies un iejutīsies komandā, bet viņš ir fiziski labā formā un ātri visu apgūst," lietuvieša pievienošanos komentē BK "Jēkabpils" direktors Juris Kalniņš.

Ir kļuvis zināms LBL otrās sezonas puses spēļu kalendārs, un janvārī "lūšiem" gaidāmas sešas spēles, no kurām pirmās četras jāaizvada divu nedēļu laikā. Komandai šobrīd svarīgi aprast ar jaunos saspēles vadītāju, saārstēt traumas un būt gatavai šim saspringtajam spēļu posmam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!