Latvijas U-20 hokeja izlasei cīņā par vietu pasaules čempionāta elites divīzijā jāaizvada vēl trīs svarīgas spēles, tāpēc vēl nevajag pārāk daudz domāt par zaudētajiem punktiem spēlē pret Kazahstānu, uzskata galvenais treneris Kārlis Zirnis.

Jau vēstīts, ka pirmdien pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas otrajā spēlē Latvija ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos zaudēja Kazahstānai.

"Ar parādīto sniegumu spēlē pret Kazahstānu esam apmierināti, taču ne ar rezultātu. Šādos dueļos viena vai divas kļūdas izšķir visu. Kā jau zināms, Kazahstāna ir ļoti laba komanda. Un viņi prata izmantot mūsu pieļautās kļūdas," Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienestam teica Zirnis.

"Turnīrs ir praktiski tā ievadā un priekšā mums vēl ir trīs svarīgas spēles. Tagad nopietni gatavosimies nākamajam duelim – spēlei pret Austriju," viņš turpināja.

Pēc divām spēlēm A grupas kopvērtējumā līdere ar pieciem punktiem ir Francija, bet Kazahstāna un Latvija izcīnījusi pa četriem punktiem, ieņemot nākamās divas pozīcijas. Vācijas kontā ir viens punkts vienā spēlē, Austrijai ir punkts divās spēlēs, bet Ungārija pie punktiem nav tikusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!