Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas telpu futbola izlase pirmdien, 4. decembrī, pēc pusgada pārtraukuma atkal satikusies vienkopus, lai uzsāktu gatavošanos tradicionālajai Baltijas kausa izcīņai, kas šogad 5. līdz 7. decembrim risināsies Lietuvas pilsētā Šauļos.

Latvijas izlasei, kas ir pašreizējā Baltijas kausa īpašniece, pirmā spēle paredzēta trešdien, 6. decembrī, plkst. 16:30 pret Igauniju, savukārt dienu vēlāk - 7. decembrī plkst. 18:30 galvenā trenera Artūra Šketova vadītā komanda mērosies spēkiem ar mājiniekiem Lietuvu.

Latvijas valstsvienība 14 spēlētāju sastāvā vienkopus sapulcējās un divas stundu garu koptreniņu aizvadīja Zemgales Olimpiskā centra hallē, Jelgavā. Latvijas izlase šīs veica dažādus iesildīšanās vingrinājumus, atstrādāja jau iepriekš izmantotās un jaunas kombinācijas, kā arī pastiprinātu uzmanību pievērsa standartsituācijām un spēlei nepilnos sastāvos.

Pirms treniņa sākuma komanda un tās galvenais treneris Artūrs Šketovs apsveica valstsvienības menedžeri Andi Dombrovski ar meitas Alises piedzimšanu.

Uz turnīra norises vietu Lietuvas pilsētu Šauļiem mūsu komanda dosies otrdien, 5. decembrī, agri no rīta. Pēcpusdienā valstsvienībai jau paredzēts oficiālais pirmsspēles treniņš turnīra norises vietā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!