Foto: Kadrs no video
Šonedēļ sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" savas zināšanas pārbaudīs basketbolistes Liene Jansone un Ieva Krastiņa, bet viņām sāncensību izrādīs lodes grūdējs Māris Urtāns un trīssoļlēcējs Elvijs Misāns.

Jansone un Krastiņa ar sportu nodarbojas jau kopš bērnības un abas ir pārstāvējušas Latviju sieviešu basketbola izlases sastāvā. Taču šajā spēlē dāmas būs gatavas likt lietā savas zināšanas arī par citiem sporta veidiem – piemēram, Liene brīvajā laikā interesējas par tenisu un pludmales volejbolu, bet Ieva – par handbolu un motokrosu. Vai tas palīdzēs kaldināt uzvaru arī šajā spēlē? Un kā viņām veiksies pašmāju sportistu minēšanā?

Šarmantajām dāmām pretim stāsies vieglatlēti – lodes grūdējs, 31.kārtējs Latvijas čempions un treneris Māris Urtāns un trīssoļlēcējs, Latvijas rekordists Elvijs Misāns. Kungus interesē ne tikai vieglatlētikā un basketbolā notiekošais, bet arī ziemas sporta veidi – Māri aizrauj bobslejs un biatlons, bet Elviju – snovbords. Kura no komandām šonedēļ izrādīsies pārāka? Vai vieglatlēti būs īsti džentelmeņi un ļaus dāmām uzvarēt? Vai visos uzdevumos kungiem veiksies tikpat labi kā sporta personību atpazīšanā?

Rudens sezonas pēdējā spēle "Vai zini vairāk par Kreipānu?" trešdiena, 29. novembrī plkst. , kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!