Foto: F64

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" hokejisti piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā cīnījās nesavtīgi, līdz ar to izdevās gūt panākumu, pēc spēles teica rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau ziņots, ka "Dinamo" piektdien, sākot kārtējo šīs sezonas KHL izbraukumu, papildlaikā ar 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0) izrāva uzvaru pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", šo komandu uzvarot otro reizi sešu dienu laikā.

"Spēlējām labi pret patiešām spēcīgu pretinieku. Komandā ir daudz jauno hokejistu, kuri cīnījās līdz ar zobiem un guva pelnītu uzvaru," pēc mača teica Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" komandā debitēja Rihards Bukarts, kurš bija laukumā viesu pirmajā vārtu guvumā.

"Bukarts pirmajā spēlē parādīja labu sniegumu. Esam ar viņu apmierināti," secināja Ankipāns.

Šīs vienības savā starpā tikās jau svētdien, kad Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzvarēja pēcspēles metienos ar 3:2.

""Dinamo" ar uzvaru pirmajā mačā ieguva pārliecību, nebija pamata uzskatīt, ka viņi atbrauks un vienkārši atdos spēli. Tieši tā arī notika, jo pirmajā periodā nonācām iedzinējos ar 0:2. Uzbrukums nebija uzdevumu augstumos," teica "Avtomobilist" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

Šīs izbraukuma sērijas turpinājumā Latvijas klubs svētdien tiksies ar Magņitogorskas "Metallurg", otrdien - ar Čeļabinskas "Traktor", bet ceturtdien - ar Arta Ābola trenēto Toljati "Lada" komandu, kuru pārstāv Kristaps Sotnieks.

Rīgas komanda ar 24 punktiem 34 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām, no priekšpēdējā vietā esošās Bratislavas "Slovan" atpalikdama astoņus punktus. Savukārt visas līgas kopvērtējumā priekšpēdējā vietā esošā Hantimansijskas "Jugra" apsteidz Latvijas vienību par trim punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!