Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Tenisistes karjeru noslēgušās serbu tenisistes Anas Ivanovičas un Vācijas izlases bijušā futbolista Bastiana Šveinšteigera ģimenē gaidāms pirmdzimtais.

Par patīkamajiem jaunumiem pavēstīja pērn gada nogalē karjeru beigusī Ivanoviča. Viņa sociālajā vietnē "Twitter" ievietoja fotogrāfiju ar trim dažāda izmēra sporta apavu pāriem, no kurām viens bija pavisam maziņš, klāt pierakstot "Nevaru būt laimīgāka".

Šobrīd 30 gadus vecā Ivanoviča tenisistes karjeras laikā lielāko panākumu guva 2008. gadā, kad triumfēja Francijas atklātajā čempionātā. Tāpat serbiete 12 nedēļas bijusi pasaules ranga līdere, bet karjerā viņa uzvarēja 15 WTA raudzes turnīros.

Savukārt Šveinšteigers ilgus gadus bija Vācijas kluba Minhenes "Bayern" līderis, bet 2015. gadā pievienojās Mančestras "United" komandai, kurā gan nespēja nostiprināties, šogad pārceļoties uz ASV klubu Čikāgas "Fire", kur 24 mačos guva trīs vārtus.

Šveinšteigers lielāko panākumu karjerā guva 2014. gadā, kad ar Vācijas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā, bet pērn viņš no valstsvienības atvadījās.

Slavenais sportistu pāris apprecējās pērn jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!