Latvijas basketbola treneris Artūrs Štālbergs, kurš vada Lietuvas klubu Paņevēžas "Lietkabelis", nonāca lietuviešu mediju virsrakstos ar saviem izteikumiem pēc zaudējuma Kauņas "Žalgiris" komandai. Televīzijas kanāla 360TV sporta raidījumā "Hattrick" Štālbergs komentēja šo amizanto notikumu.

"Lietkabelis" komanda, kur spēlē arī Latvijas basketbolists Žanis Peiners, 29. oktobrī Lietuvas Basketbola līgas (LKL) spēlē izbraukumā ar 90:92 piekāpās "Žalgiris" spēlētājiem, un pēc spēles emocijās Štālbergs skarbi kritizēja savus spēlētājus.

"Pirmās 25 minūtes mēs demonstrējām tādu sniegumu, ka arī pret sieviešu komandu atrastos iedzinējos. Tomēr cīņas noslēdzošajās 15 minūtēs puiši cīnījās un parādīja, ka grib šajā sezonā arī kaut ko sasniegt. Šīs minūtes deva man cerību," toreiz teica Štālbergs, kurš pēc tam saņēma izaicinājumu aizvadīt pārbaudes spēli no Lietuvas sieviešu basketbola izlases.

Raidījumā "Hattrick" Štālbergs stāstīja, ka viņa šie viņa izteikumi bija uz emocijām balstīti. "Lietuvieši to pagrieza savādāk, jo viņu sieviešu izlasei vajadzēja pārbaudes spēli. Es piedāvāju, ka futbolu varam uzspēlēt, bet viņi neko neatbildēja," smejoties teica Štālbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!