Šonedēļ 22. novembrī 360TV sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" spēkiem mērosies Latvijas motosporta pārstāvji.

Vienā komandā startēs motokrosa leģenda Kristers Serģis un pasaules čempiona MX2 klasē Paula Jonasa tēvs Kaspars Jonass, bet viņu pretinieki būs jaunās motokrosa zvaigznes - Matīss Karro, kurš šogad startējis Brazīlijā rīkotajās sacensībās, un viens no labākajiem Latvijas čempionāta dalībniekiem Dāvis Ivanovs.

Vaicāti, cik tad tālu puiši ar motociklu var aizlēkt, Matīs Karro atklās, ka Superkausa posmā Igaunijā esot aizlēcis ne vairāk ne mazāk kā 49 metrus: "Latviešu bāleliņš trakais Dāvis Līvs trasē, kur bija uztaisīti viļņi un bija jālec pāri diviem vai trim no tiem, viņš pārlēca visiem pieciem. Es to ieraudzīju un man arī, protams, bija jālec. Pēc apbalvošanas izdomāju, ka aiziešu ar soļiem izskatīt, aptuveni cik tie metri tur ir. Tur sanāca 49 un tad man ceļi sāka trīcēt," neprātīgo piedzīvojumu atceras Karro. Savukārt Kristers Serģis piebilst, ka viņš ar blakusvāģi esot aizlēcis pat pāri par 30 metriem.

Kas ņems virsroku šīs nedēļas spēlē - pieredze un rūdījums vai jauno azarts? Cik viegli vai gluži otrādi - grūti komandām klāsies, šķetinot atbildes uz Anatolija Kreipāna uzdotajiem jautājumiem, to uzzināsiet spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" "Ideju trešdienā," 22. novembrī plkst. kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!