Foto: LETA
Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētās Cīrihes "Lions" piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē viesos ar rezultātu 5:2 (3:2, 1:0, 1:0) pārspēja "Lausanne" vienību.

"Lions" izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas NLA spēlēs.

Ķēniņš piektdienas mačā laukumā bija 15 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā veica divus metienus, bloķēja divus pretinieku raidījumus un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Ķēniņš šosezon 20 spēlēs guvis vienus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3.

Kā oktobra beigās vēstīja Šveices mediji, Ķēniņš pēc šīs sezonas varētu atstāt "Lions" un pievienoties tieši "Lausanne" vienībai.

Citā NLA mačā zaudējumu cieta vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers", kas viesos ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:0, 1:3) piekāpās "Fribourg-Gotteron" vienībai.

Punnenovs šoreiz bija rezervē, bet viņa komandas biedrs Damjano Čjačio atvairīja 20 no 24 pretinieku mestajām ripām.

Šveices čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju ar 46 punktiem 20 spēlēs ieņem "Bern" komanda, bet tai ar 41 punktu seko vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", "Lions" un "Fribourg-Gotteron", kas aizvadījušas attiecīgi 20, 21 un 22 cīņas. Tikmēr "Tigers" ar 24 punktiem 22 spēlēs atrodama desmitajā pozīcijā 12 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!