Foto: AP/Scanpix

Anglijas kluba "Manchester United" zviedru futbola zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs, kurš tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā pēc smagas traumas izārstēšanas, nākamgad varētu spēlēt Pasaules kausa finālturnīrā, lai gan viņš paziņojis par karjeras beigšanu Zviedrijas valstsvienībā.

Zviedrijas futbola izlase šonedēļ divu spēļu summā pieveica Itāliju un ieguva ceļazīmi uz Pasaules kausa finālturnīru, bet itāļi pirmo riezi kopš 1958. gada nespēlēs finālturnīrā.

Pēc zviedru tikšanas uz finālturnīru mediji jau spekulēja par iespējamo 36 gadus vecā Ibrahimoviča atgriešanos valstsvienībā. Tagad franču izdevums "RMC Sport", atsaucoties uz "futbolistam pietuvinātām personām", vēsta, ka futbolists apdomājot spēlēšanu Pasaules kausā Krievijā. Pats futbolists, runājot par atgriešanos laukumā, nav ieminējies par spēlēšanu Krievijā.

Pēc Zviedrijas uzvaras pār Itāliju sašutis par baumošanu bija zviedru galvenais treneris Janne Andersons. "Tas ir neticami! Viņš (Ibrahimovičs) pirms pusotra gada noslēdza karjeru izlasē, bet mēs joprojām par viņu runājam. Pie velna, mums ir jārunā par šajā komandā spēlējošajiem izciliem spēlētājiem. Vismaz, man tā liekas."

Tomēr "RMC Sport" bilst, ka Ibrahimoviča atgriešanos nevajag izslēgt. Tā gan būs atkarīga, cik veiksmīgi laukumā atgriezīsies futbolists un kādu lomu viņš spēlēs "Manchester United" sniegumā.

Pasaules kausa finālturnīrs nākamgad no 14. jūnija līdz 15. jūlijam risināsies 11 Krievijas pilsētu 12 stadionos, bet grupu izloze pēc divām nedēļām 1. decembrī risināsies Maskavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!