Foto: DELFI.lt
Spānijas basketbola kluba "Baskonia" galvenais treneris Pedro Martiness ir ļoti apmierināts ar savas komandas latviešu spēlētāju Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa sniegumu un pienesumu komandas kopējā spēlē, intervijā portālam "Delfi" atklāja pats speciālists.

Pēc Eirolīgas izbraukuma spēlē gūtās pārliecinošās uzvaras pār Kauņas "Žalgiris" ar rezultātu 97:77 treneris Martiness neslēpa savu gandarījumu par uzvaru un atzīmēja arī abu latviešu ieguldījumu uzvarā un lomu komandā.

"Es augsti vērtēju abu latviešu spēlētāju ieguldījumu. Timma ir ļoti vispusīgs, pieredzējis un spēlē nozīmīgu lomu komandas spēlē. Viņa pienesums ir liels. Tāpat arī Mālmanis, viņš progresē, ļoti cītīgi un smagi trenējas, dodot ieguldījumu komandas uzvarās," portālam "Delfi" sacīja Martiness. "Es viņiem abiem paredz labu nākotni mūsu komandā."

"Baskonia" komandai sezonas sākums bija smags, bet uzvaras Eirolīgā sāka krāties pēc trenera Pablo Priodžioni atlaišanas. Tagad Martinesa vadībā Spānijas komanda guvusi trīs panākumus.

"Šodienas uzvara mums ir ļoti svarīga un nozīmīga," īsumā maču pret "Žalgiri" komentēja treneris.

Timma šajā sezonā vidēji spēlē laukumā pavada 24:03 minūtes, kurā gūst 5,8 punktus, izcīna 3,3 atlēkušās bumbas, izdara 1,4 rezultatīvas piespēles un pārtver 1,1 atlēkušo bumbu. Savukārt Mālmanis ticis laukumā četrās spēlēs, vidēji nospēlējot 15 minūtes, gūstot 3,8 punktus un izcīnot 3,5 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!