Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) līdz šīgada 31. decembrim pieņem prezidenta amata kandidātu pieteikuma iesniegumus dalībai vēlēšanās, kas notiks LFF kongresā nākamā gada aprīlī, informēja LFF.

Pieteikumam dalībai vēlēšanās jāiekļauj rakstisks kandidāta plāns par veicamajiem darbiem, kandidāta CV un ne mazāk kā vienas desmitās daļas LFF biedru rakstisks atbalsts. Iesniegumiem jābūt gan fiziskiem (iepriekš saskaņojot laiku, pieņem LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis), gan elektroniskiem (jāiesūta e-pasta adresē kongress@lff.lv).

Prezidenta amata kandidātam, iesniedzot pieteikumu, jāiesniedz rakstisku plānu par veicamajiem darbiem un sasniedzamajiem mērķiem, ko attiecīgais prezidenta kandidāts uzskata par prioritāriem attiecīgajā periodā. Tāpat izvirzītajam prezidenta kandidātam jāatbilst prasībām, kas noteiktas Latvijas Republikas normatīvajos aktos un LFF statūtos, kā arī jāpārvalda valsts valoda atbilstoši augstākā līmeņa 1.pakāpei.

Pēc pieteikumu apkopošanas laika posmā līdz 2018. gada aprīlim LFF organizēs kandidātu debates un diskusijas ar LFF biedriem, lai nodrošinātu kvalitatīvu pirmsvēlēšanu procesu.

Jau vēstīts, ka LFF prezidents Guntis Indriksons oktobra izskaņā notikušajā LFF valdes sēdē ar iesniegumu apliecināja, ka 2018. gadā atstās ieņemamo amatu.

Līdz šim izskanējusi informācija, ka uz LFF prezidenta amatu varētu kandidēt bijušais Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un Latvijas bagātākais cilvēks Oļegs Fiļs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!