Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs bija apmierināts ar to, kā valstsvienība pret Kosovu spēlēja uzbrukumā, taču aizsardzība šoreiz nebija pietiekami augstā līmenī.

Jau vēstīts, ka Latvijas futbola izlase pirmdien pārbaudes spēlē dramatiski ar 3:4 piekāpās Kosovas izlasei, trīsreiz nenosargājot viena "gola" pārsvaru.

"Mums kā zaudētājiem ir ļoti nepatīkama sajūta šobrīd, jo vēl piecas minūtes līdz spēles beigām mēs atradāmies vadībā, tomēr nespējām noturēt pārākumu. Vēlējos atzīmēt, ka šodienas spēle bija ļoti dzīva, abas komandas demonstrēja uzbrūkošu spēles stilu. Esmu apmierināts mūsu komandas darbībām uzbrukumā, tikmēr aizsardzība šoreiz nospēlēja ne gluži tā, kā mēs vēlētos," Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses dienests citē Starkova teikto pēcspēles preses konferencē.

"Protams, šādi zaudējumi var būt ļoti vērtīgi komandas attīstībai nākotnē, arī no šādām spēlēm nepieciešams mācīties, piemēram, noturēt rezultāta pārsvaru," skaidroja treneris.

Kosovas izlases sniegums spēles noslēgumā īpaši nepārsteidza Starkovu, jo viņi šādi spēlē arī pret citiem pretiniekiem.

"Šī komanda praktiski visas spēlēs pietiekoši asi spēlēja uzbrukumā. Protams, Kosova spēlēja savā laukumā, un arī vietējo līdzjutēju atbalsts viņiem ļoti palīdzēja," uz vietējā žurnālista papildus jautājumu par mačam beigām atbildēja Starkovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!