Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 8. novembrī Jēkabpils sporta namā BK "Jēkabpils" aizvadīja neveiksmīgu cīņu un atzina čempionu "VEF Rīga" pārākumu. BK "Jēkabpils" galvenais treneris Rūdolfs Rozītis pēc aizvadītās spēles uzsver - pavirši nospēlēts aizsardzībā, kā arī nav izpildīts tas, kas bija plānots.

Jau ziņots, ka "VEF Rīga" viesos ar 86:59 (21:13, 27:15, 15:18, 23:13) droši uzveica turnīra lejasgala vienību "Jēkabpils".

Rozītis pēc pārliecinošā zaudējuma neslēpj sarūgtinājumu: "Pavirši nospēlējām aizsardzībā, pārāk maz izpildījām to, kas bija sarunāts. Trešajā ceturtdaļā darījām, kā plānots, un tad arī uzvarējām, bet ar to bija par maz."

"Mums jābeidz visus respektēt! Protams, ka prasmes nāk ar pieredzi, bet mentāli mums būtu jābūt krietni pārliecinātākiem gan par sevi, gan par saviem komandas biedriem. Nesaprotu, kāpēc tā nav. Labi esam strādājuši, intensīvi... Nav tā starpība tik liela, kā rāda rezultāts. Varam ar visām komandām cīnīties. Darām un darīsim visu, lai nevis tikai piedalītos, bet arī uzvarētu. Un uzvarētu visās spēlēs neatkarīgi no pretinieka!" sacīja "lūšu" galvenais treneris.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Andris Misters (titulbildē), kurš jau pirmajā puslaikā trāpīja piecus tālmetienus, bet 12 punktus sameta Mareks Mejeris.

Tikmēr "Jēkabpils" komandā ar 14 punktiem izcēlās Renārs Magone.

Šī "Jēkabpils" rindās bija pirmā spēle amerikāņu basketbolistam Derikam Rolendam, kurš 22 minūtēs guva piecus punktus. Rolends savulaik jau spēlēja Latvijā, jo 2015./16.gada sezonas pirmo pusi pavadīja "Barons" komandā, kur tobrīd galvenā trenera asistenta pienākumus pildīja Rūdolfs Rozītis, kurs šosezon ir "Jēkabpils" galvenais treneris.

"Jēkabpils" komanda sezonu sāka ar četriem zaudējumiem, bet iepriekšējos divos LBL mačos bija pieveikusi "Latvijas Universitāti" (LU) un "Betsafe"/"Liepāja".

Savukārt divu turnīra tabulas kaimiņu cīņā "Valka"/"Valga" ar 73:62 (16:14, 12:11, 24:11, 21:26) uzvarēja LU.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!