Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kristaps Porziņģis pēc salīdzinoši neveiksmīgā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mača trešdien cer gūt pieredzi arī no šī dueļa, lai turpmāk Ņujorkas "Knicks" vienība būtu gatava jebkāda stila pretiniekam.

Kā vēstīts, Porziņģis sameta 19 punktus, taču aizvadīja ne to veiksmīgāko šīs sezonas spēli, jo "Knicks" komanda ar 97:119 cieta sagrāvi pret spēcīgo Hjūstonas "Rockets". "Knicks" vienībai pārtrūka trīs uzvarētu spēļu sērija, bet Porziņģis tikai otro reizi šosezon aizvadītos septiņos mačos neguva 30 vai vairāk punktus.

"Viņi ir ļoti laba komanda - devās caurgājienā, izspēlēja bumbu ārā un meta tālmetienus. To viņi māk vislabāk un to ir tiešām grūti apturēt," pēc mača pauda Porziņģis. "Otrajā ceturtdaļā viņi mūs raustīja un parasti pussekundi nokavējām. "Rockets" ir labi bumbas izmešanā un, kad viņi ieiet ritmā, ir grūti apturēt."

"Tomēr šī ir tikai viena spēle. Mēs no šīs spēles mācīsimies un mums ir jābūt gatavai jebkura stila komandai," teica Porziņģis.

Tikmēr "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks atzina, ka vienība turpina mācīties, tomēr šoreiz pret pretiniekiem nospēlēts pārāk maigi, tāpēc viņiem bijusi iespēja izpildīt salīdzinoši brīvus tālmetienus.

"Varēja redzēt, ka esam noguruši, nebija tā pati enerģija, kas citos mačos, bet rīt sāksim gatavoties nākamajai spēlei," teica Hornačeks.

"Knicks" piedzīvoja ceturto neveiksmi septiņos mačos, kas tai dod 11.vietu Austrumu konferencē.

Šosezon Porziņģis pirmajos septiņos mačos vidēji izcēlies ar 27,9 punktiem, kas viņam ļauj atrasties līgas rezultatīvāko spēlētāju ceturtajā pozīcijā.

Nākamo maču "Knicks" aizvadīs piektdien, kad savā laukumā gaidāma tikšanās ar pēdējā laikā sekmīgi spēlējošo Fīniksas "Suns" vienību, bet svētdien Ņujorkas klubs uzņems Indiānas "Pacers" basketbolistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!