Foto: AFP/Scanpix/LETA

Portugāles futbola zvaigzne un Madrides "Real" komandas uzbrucējs Krištianu Ronaldu uzskata, ka viņa sāncensība ar argentīnieti Lionelu Mesi no "Barcelona" sākas tikai tagad.

Jau vēstīts, ka Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) pirmdien par šī gada pasaules labāko futbolistu nosauca 32 gadus veco Ronaldu.

Lai arī Ronaldu vairākkārt izteicies, ka viņš Mesi neuzskata par savu sīvāko konkurentu, tomēr pēc balvas saņemšanas viņš žurnālistam uz jautājumu, vai abu sāncensībai pielikts punkts, atbildēja: "Tā vēl nav noslēgusies. Tā tikai tagad sākas."

"Viņš spēlē tajā pašā ērā, kurā es. Viņš piecas reizes ieguvis pasaules labākā spēlētāja individuālo balvu, es arī to esmu ieguvis piecas reizes," portālā "goal.com" citēts Ronaldu. "Skatīsimies, kas notiks rīt, bet šobrīd ir izbaudīšu šo mirkli, jo nekad nevar zināt, kas notiks tālāk."

Ronaldu pērn decembrī tika atzīts par pasaules labāko futbolistu arī "France Football" versijā, tādējādi ceturto reizi saņemot "Ballon d'Or" balvu. Tāpat viņš tika nosaukts par pagājušā gada labāko spēlētāju FIFA versijā, līdz ar to pie šīs balvas viņš ticis otro reizi pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!