Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kautiņā, kas izcēlies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba "Avtomobiļist" treniņā, traumu guvis kanādiešu leģionārs Teilors Beks, kuram konstatēts acs dobuma kaula lūzums, apstiprinājis Jeketerinburgas kluba preses dienests.

Beks treniņā sastrīdējies ar aizsargu Nikolaju Timašovu, un izcēlās kautiņš, kas beidzās ar leģionāra savainojumu, kura sadziedēšanai būs nepieciešams apmēram viens mēnesis.

"Atbildot uz žurnālistu interesi, varu apstiprināt, ka komandas treniņu laikā 18. oktobri notika kautiņš starp diviem hokejistiem," kluba oficiālajā mājas lapā citēts "Avtomobiļist" direktors Maksims Rjabkovs. "Nevienam nav noslēpums, ka vīriešu kontakta sporta veidos tas notiek diezgan bieži un nav iemesls ziņām."

"Izspēlējot uzbrukumi "3 pret 2" aizsargs Nikolajs Timašovs noteikumu ietvaros asi ar plecu sagaidīja uzbrucēju Teiloru Beku. Kanādietim tas nepatika un viņš nolēma "noskaidrot attiecības", nometot cimdus un izraisot kautiņu," notikušo atstāsta Rjabkovs. "Timašovs izaicinājumu pieņēma un izrādījās spēcīgāks. Hokejista Beka apskatē pēc treniņa beigām tika konstatēts acs orbītas kaula lūzums. Orientējošais atlabšanas laiks - apmēram mēnesis, un klubs sniegs medicīnisku sadarbību Jeketrinbugas klīnikai."

Kluba pārstāvis apstiprināja, ka Timašovs netiks nedz disciplināri sodīts, nedz atskaitīts no komandas, kā steidza vēstīt mediji. "Viņš "Avtomobiļist" sastāvā šodien dodas kārtējā četru spēļu izbraukumā," norāda kluba direktors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!