Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokejistiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā ir jāspēlē daudz disciplinētāk, ja komanda grib izcīnīt uzvaras, uzskata aizsargs Karls Stolerijs.

Rīgas "Dinamo" svētdien ar zaudējumu Ņižņijnovgorodas "Torpedo" iesāka mājas spēļu sēriju.

"Pieļāvām pāris kļūdas, kas noveda pie zaudētiem vārtiem. Mums arī bija iespējas gūt vārtus, taču nepratām tās realizēt. Abām komandām bija iespējas, bet viņi tās prata izmantot. Ir jāsamazina mazo kļūdu skaits," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Stolerijs. "Ja gribam uzvarēt spēles, mums jāspēlē disciplinēti. Ja sākam veidot labus momentus pie pretinieka vārtiem, bet tad pārkāpjam noteikumus, tas izjauc ritmu. Noraidījumi arī ir spēles sastāvdaļa, bet mums jāmācās ar to labāk tikt galā."

Rīgas "Dinamo" otrdien savā laukumā tiksies ar Čerepovecas "Severstaļ", kurai piektdien izbraukumā tika piedzīvots zaudējums, lai arī snieguma ziņā rīdzinieki bija labāki.

"Čerepovecā aizvadījām labu spēli, bijām par viņiem labāki, taču piedzīvojām zaudējumu. Mums no tās spēles ir jāpaņem pozitīvais un savu skatītāju priekšā jāizcīna uzvara," uzsvēra aizsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!