Foto: Reuters/Scanpix
Bijušais pasaules čempions smagajā svarā četrās versijās Taisons Fjūrijs paziņojis, ka 2018. gadā aizvadīs trīs cīņas, lai gan iepriekš apgalvoja, ka atņemto boksera licenci neatjaunos.

"Būšu gatavs cīnīties 2018. gada aprīlī lielā mačā! Un atkal vasarā megalielā cīņā. Un atkal gada beigās. Trīs lielas cīņas 2018. gadā." savā "Twitter" kontā apsolījis 29 gadus vecais britu bokseris, kurš jau paguva atvadīties no profesionālā sporta.

Pēdējoreiz ringā Fjūrijs izgāja 2015. gada 28. novembrī, kad leģendārajam ukrainim Vladimiram Kļičko atņēma trīs pasaules čempiona jostas. Vēlāk tās britu bokserim atņēma par atteikšanos šos titulus aizstāvēt.

Fjūriam piederējuši pasaules čempiona titulu smagajā svarā Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijā.

2016. gada oktobrī Lielbritānijas Boksa padome par kokaīna lietošanu Fjūrijam atņēma sportista licenci, un viņš apgalvoja, ka to neatjaunos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!