Foto: F64

Latvijas hokeja klubam "Kurbads" Starptautiskās hokeja federācijas organizētā Kontinentālā kausa otrais posms ir ļoti svarīgs turnīrs, kam spēlētāji gatavojas no sezonas sākuma, atklāja galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis.

Kontinentālā kausa otrajā posmā piedalīsies Latvijas čempioni hokeja klubs "Kurbads", kā arī Ukrainas klubs HC "Donbass", "Narva PSK" no Igaunijas un Polijas vicečempioni "GKS Tychy". Viena riņķa izspēlē komandas noskaidros uzvarētāju, kas mēnesi vēlāk pievienosies citām vadošajām Eiropas vienībām jau nākamajā kārtā.

"Kontinentālais kauss mums ir ļoti svarīgs turnīrs, kam gatavojamies jau no sezonas sākuma. Esam gatavi parādīt savu labāko sniegumu un iegūt ceļazīmi uz nākamo kārtu," par HK "Kurbads" mērķiem kluba preses dienestam stāstīja komandas galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis. "Jau pirmajā dienā tiekamies ar Polijas komandu "GKS Tychy", kas ir augsta līmeņa pretinieks. Polijas čempionāts pēdējos gados ir strauji attīstījies, tāpēc šo komandu uzskatām par saviem galvenajiem sāncenšiem turnīrā."

Latvijas čempionvienību "Kurbads" pēdējā laikā pastiprinājuši vairāki zināmi Latvijas hokejisti - Jēkabs Rēdlihs un Jānis Sprukts, bet kā vārtsargu treneris piesaistīts Artūrs Irbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!