Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā sestdien ar rezultātu 3:2 pārspēja Bratislavas "Slovan" un pārtrauca 14 spēļu garo zaudējumu sēriju.

Šī rīdziniekiem bija pirmā uzvara kopš 28.augusta, turklāt šajā ilgajā laikā komanda bija nopelnījusi tikai vienu punktu.

Aizvadītajā mačā rezultātu 15.minūtē atklāja "Slovan" hokejists Mareks Viedenskis, bet 54 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām izlīdzinājumu panāca Nikolajs Žerdevs.

Savukārt otrajā trešdaļā tika gūti divi vārti nepilnas minūtes laikā, kad vispirms rīdziniekus vadībā izvirzīja Karls Stolerijs, bet brīdi vēlāk izlīdzinājumu panāca Simons Deprē.

Uzvaru Latvijas komandai izrāva nesen piesaistītais Žerdevs, kurš izcēlās desmit sekundes pirms pagarinājuma beigām.

Ilgajā zaudējumu sērijā Rīgas "Dinamo" komanda bija pietuvojusies visas līgas antirekords, kas ir 19 zaudējumi pēc kārtas, ko 2013./2014.gada sezonā piedzīvoja Maskavas "Spartak".

Kopvērtējumā tagad Rīgas "Dinamo" rēķinā ir astoņi punkti 19 mačos un pārliecinoša pēdējā vieta līgā. Konferencē tieši virs tās ir "Slovan" komanda ar 19 punktiem 19 mačos.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kur var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!