Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kura pēc pretinieces Šuai Penas gūtās traumas ceturtdien iekļuva Pekinas WTA "Premier" sērijas turnīrā, atzina, ka šis nebija veids, kā viņa gribēja izcīnīt uzvaru.

Jau vēstīts, ka Ostapenko Pekinas turnīra astotdaļfinālā pirmajā setā bija izvirzījusies vadībā ar 3-0, bet tad Pena paziņoja, ka nevar turpināt cīņu traumas dēļ.

"Šis nav rezultāts, kuru vēlējos. Protams, ka jūtu līdzi Šuai un ceru, ka viņā ātri atveseļosies," Ostapenko teiktais citēts pēcspēles preses konferencē.

Aizvadītajās nedēļās Ostapenko demonstrē ļoti augsta līmeņa tenisu, tāpēc turnīros viņai nācies aizvadīt daudz maču. Pagājušajā nedēļā viņa noguruma dēļ Uhaņas turnīra pusfinālā piedzīvoja sagrāvi.

"Varbūt man tā ir neliela priekšrocība, ka nevajadzēja spēlēt pilnu spēli. Pēdējo nedēļu laikā man bijuši daudz mači, tāpēc varu nedaudz atpūsties. Esmu ļoti priecīga iekļūt ceturtdaļfinālā," sacīja Ostapenko.

Ceturtdaļfinālā Latvijas vadošā tenisiste spēkosies ar Soranu Kirstju no Rumānijas. "Es domāju, ka viņa spēlē līdzīgi man – agresīvu tenisu. Ņujorkā mums izdevās labas izspēles, tāpēc ceru, ka būs laba spēle," viņa sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!