Foto: AP/Scanpix

Pirms katras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas tiek veikta klubu ģenerālmenedžeru aptauja, un tajā Ņujorkas "Knicks" spēlētājam Kristapam Porziņģim paredz ļoti veiksmīgu sezonu.

14% aptaujāto ģenerālmenedžeru, prognozējot, kurš varētu būt sezonas progresējušākais spēlētājs, sacīja, ka tas varētu būt Porziņģis, kuram šogad uzticēta "Knicks" līdera loma. Savukārt 21% ģenerālmenedžeru šajā jautājumā balsoja par Minesotas "Timberwolves" spēlētāju Karlu Entoniju Taunsu, bet 14% balsu saņēma un otro vietu ar Porziņģi dala Mailss Tērners no Indiānas "Pacers".

Jau vēstīts, ka "Knicks" pirms jaunās sezonas aizmainīja ilggadējo līderi Karmelo Entoniju uz Oklahomasitijas "Thunder" vienību. Ņujorkas komandas vadība tagad rēķinās ar Porziņģi kā komandas svarīgāko spēlētāju, cerot, ka viņam izdosies savu spēli pacelt nākamajā līmenī. Pats Porziņģis apzinās, ka pretinieku komandas pret viņu aizsardzībā spēlēs daudz citādāk, taču viņš tam būs gatavs, izdevumam "New York Post" sacīja Porziņģis.

Pērn Porziņģis vidēji mačā guva 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas.

Savukārt, prognozējot nākamās sezonas NBA čempionvienību, 93% ģenerālmenedžeru prognozēja, ka vislielākās izredzes titulu iegūt būs Goldensteitas "Warriors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!