Foto: LETA
Līdz ar lielo pieprasījumu pēc 30. septembra Boksa Supersērijas ceturtdaļfināla cīņas "Arēnā Rīga" starp Mairi Briedi un Maiku Peresu biļetēm, pasākuma rīkotāji laiduši pārdošanā papildus 500 sēdvietu biļetes, informēja organizatori.

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien ringā, aizstāvot savu Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostu, dosies pie pārpildītām tribīnēm, kas kļūs par visu laiku apmeklētāko cīņu sporta pasākumu Latvijā.

"Kad sāku nodarboties ar boksu, varēju tikai sapņot, ka kādu dienu ringā došos pie izpārdotām "Arēna Rīga" tribīnēm. Šobrīd jau ar nepacietību gaidu sestdienu un ceru redzēt lielu atbalstītāju skaitu arī otrdienas publiskajā treniņā, lai Peress jau laicīgi var sajust kripatiņu no tā, kas viņu sestdien sagaidīs arēnā," sacīja pats Briedis

Papildus biļetes iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības tīklā.

Šonedēļ bokseriem ir paredzēti vairāki publiskie pasākumi, tai skaitā iespēja otrdien no plkst.12:00 tirdzniecības centrā "Domina Shopping" klātienē vērot kubieša Maika Pereza un Maira Brieža publiskos treniņus. Tur speciāli šim notikumam uzstādīts boksa rings.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!