Foto: Publicitātes foto

Pusnaktī no sestdienas uz svētdienu Rīgā pie Brīvības pieminekļa noslēdzies 12 stundu ilgušais futbola turnīrs "Futbols Latvijas sirdī", ar kuru atklāta Eiropas Sporta nedēļa Latvijā.

Turnīrs "Futbols Latvijas sirdī" 23.septembrī Brīvības pieminekļa pakājē 12 stundu garumā pulcēja dažādu profesiju un gadagājumu spēlētājus – futbola mačā piedalījās gan leģendārās 2004.gada Latvijas futbola izlases spēlētāji, gan "Ghetto Football" superfināla dalībnieki, policisti, ugunsdzēsēji, politiķi, gan arī aktieri, dziedātāji un dažādu futbola skolu un klubu pārstāvji. Viena no neparastākajām turnīra spēlēm notika starp bioloģisko dvīņu komandām.

Turnīra laikā tika oficiāli atklāta Eiropas Sporta nedēļa Latvijā, kuras ietvaros visā Latvijā no 23.līdz 30.septembrim tiks rīkoti vairāk nekā 500 dažādi sportiski pasākumi, aicinot iedzīvotājus veltīt laiku sportiskām aktivitātēm, neatkarīgi no vecuma vai fiziskās sagatavotības līmeņa. Sagaidāms, ka Eiropas Sporta nedēļas pasākumos piedalīsies ap 300 000 iedzīvotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!