Foto: Publicitātes foto

Dramatisku zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē piektdien piedzīvoja "Rīga", izšķirošo ripu ielaižot piecas sekundes pirms pagarinājuma beigām.

"Rīga" izbraukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) piekāpās Maskavas "Kriļja sovetov" hokejistiem.

Mājinieki šī mača rezultātu atklāja jau otrajā minūtē, tomēr ilgu laiku "Rīga" komandai neizdevās panākt izlīdzinājumu, līdz 45.minūtē izcēlās Deniss Fjodorovs. Tā kā pamatlaika turpinājumā vārti vairs netika gūti, tika izspēlēts pagarinājums, kas gan rīdziniekiem nebija veiksmīgs, jo vien piecas sekundes pirms tā beigām uzvaru "Kriļja sovetov" komandai nodrošināja Artjoms Sadredinovs.

Šī izbraukuma turpinājumā "Rīga" 26. un 27.septembrī divreiz samēros spēkus pret Maskavas "Spartak".

"Rīga" ar 12 punktiem deviņās spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik ieņem desmito vietu.

"Rīgas" galvenais treneris arī šosezon ir Ronalds Ozoliņš, kurš komandas treneru korpusā darbojas kopš 2011.gada sezonas, bet kā galvenais treneris bijis pēdējās trīs sezonas. Tiesa, pagājušo sezonu vienības galvenā trenera amatā iesāka Aleksandrs Ņiživijs, bet pēc ļoti neveiksmīga sezonas ievada novembra sākumā Ozoliņš atgriezās postenī.

Šosezon Ozoliņam palīdz kādreizējais vienības spēlētājs Raimonds Vilkoits.

MHL čempionātā šosezon startē 34 komandas - 17 Rietumu konferencē un 16 Austrumu konferencē. Zīmīgi, ka Ķīnas klubs Pekinas "Kuņluņ Red Star Junior" šosezon mājas spēles aizvada "Volvo" ledus hallē Rīgā.

"Rīga" regulārā sezonu noslēgs 6.martā pēc 64 aizvadītām spēlēm.

Jau vēstīts, ka pagājušā sezona "Rīgas" komandai bija neveiksmīgākā pastāvēšanas vēsturē - ar 40 punktiem 56 spēlēs tā Rietumu konferences noslēgumā ieņēma pēdējo, 15.vietu. Vienībai sezonas laikā bija deviņu un desmit spēļu zaudējumu sērijas.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr iepriekšējās divās sezonās vienībai viss noslēdzies jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!