Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Karmelo Entonijs tuvākajās dienās varētu tikt aizmainīts uz Hjūstonas "Rockets", vēsta izdevuma "New York Daily News" žurnālists Frenks Aisola.

Kā raksta "Knicks" apskatnieks, tad Entonijs ir piesardzīgi optimistisks par maiņas darījuma veikšanu līdz nākamajai pirmdienai. Basketbolista ģimene esot uzskatījusi, ka maiņa tiks veikta pat ātrāk.

Tomēr realitātē viss varētu būt nedaudz citādāk, jo "Knikcs" prezidents Stīvs Milzs un ģenerālmenedžeris Skots Perijs grib sagaidīt pēc iespējas labāku piedāvājumu par Entoniju, raksta Aisola. Tā kā Entonijs vēlas doties tikai uz "Rockets", tad Hjūstonas komandai ir jāatrod vēl viena komanda, ko iesaistīt darījumā, lai piedāvātu Ņujorkas klubam saistošu darījumu.

"Knicks" jau visu vasaru strādā pie tā, lai varētu Entonijam atrast jaunu komandu, tomēr spēlētāja līgumā iekļautais punkts, ka viņš var noraidīt jebkuru maiņas darījumu, šo procesu padara sarežģītu.

Aizvadītajā sezonā Entonijs vidēji guva 22,4 punktus, bet "Knicks" kārtējo reizi nespēja pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!