Foto: F64
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs, kurš pārstāv Šveices augstākās līgas klubu Langnau "Tigers", gurna muskauļa traumas dēļ varētu izlaist vairākas nedēļas, vēsta laikraksts "Berner Zeitung".

Traumu Punnenovs guva sestdien Šveices čempionāta spēlē pret "Ambri-Piotta", kurā "Tigers" zaudēja ar 3:5. Latvijas vārtsargs, kurš maijā valstsvienības rindās debitēja pasaules čempionātā, atvairīja 15 no 19 metieniem, bet pēc otrā perioda tika nomainīts, laukumā dodoties Damjano Čjačio.

Vēlāk izrādījās, ka maiņa tika veikta nevis Punnenova neapmierinošā snieguma, bet gan tāpēc, ka 23 gadus vecais ripu ķērājs sāpju dēļ nevarēja atgriezties laukumā.

Pagaidām nav zināms konkrēts laiks, cik ilgi Punnenovam nāksies atlabt, taču tās var būt vairākas nedēļas, tāpēc "Tigers" varētu noslēgt pagaidu līgumu ar kādu citu vārtsargu.

Tikmēr pats hokejists atzinis, ka šīs nedēļas sākumā juties labāk nekā nākamajā dienā pēc spēles.

"Tigers" komanda trešdien aizvadīs Šveices kausa izcīņas 1/16 fināla spēli.

Šveices čempionātā līderpozīciju ar 12 punktiem piecās spēlēs ieņem "Fribourg-Gotteron" vienība, bet par punktu atpaliek "Lugano", kuru pārstāv cits Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins. Tikmēr Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" ar astoņiem punktiem ieņem sesto vietu, bet "Tigers" ar vienu punktu ir priekšpēdējā 12 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!