Foto: LETA

Latvijas hokeja speciālista Arta Ābols nākotne Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Toljati "Lada" galvenā trenera amatā izšķirsies nākamajās četrās spēlēs, paziņojis kluba viceprezidents un Samāras apgabala sporta ministrs Dmitrijs Šļjahtins.

"Lada" komandas zaudējumu sērija sasniegusi jau astoņas spēles, un šī iemesla dēļ tā ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, 12 spēlēs izcīnot tikai septiņus punktus. Mazāk punktu KHL čempionātā ir tikai Rīgas "Dinamo", kas 13 spēlē tikusi tikai pie pieciem punktiem.

Pastāv iespēja, ka pēc šīs sezonas trīs vājākās KHL komandas tiks izslēgtas no čempionāta, tāpēc vājākajām komandām jāuzlabo sniegums. Šļjahtins stāstīja, ka nākamajās četrās spēlēs "Lada" jāuzlabo sniegums, citādāk tiks veiktas izmaiņas treneru korpusā.

"Par izslēgšanu no KHL ir pāragri runāt. Treneru štābam atlikušas trīs vai četras spēles, lai uzlabotu situāciju," uzsvēra "Lada" viceprezidents.

Arī pagājušajā sezonā nepārtraukti izskanēja informācija par to, ka Ābols varētu tikt atbrīvots no amata, tomēr viņam izdevās saglabāt kluba vadības uzticību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!