Foto: Publicitātes foto

Latvijā vasara mūs ilgi nelutina ar saulainiem un siltiem laikapstākļiem, tāpēc pludmales volejbols, pludmales teniss un citi sporta veidi ir ļoti pieprasīti sporta klubos, kur katru dienu ir iespēja justies kā vasarā. Rīgā, Ganību dambī 20A, savas durvis atvēra Baltijā lielākais pludmales sporta klubs "Beach Arena".

Klubā ir 8 pludmales sporta laukumi, tā kopējā platība ir 3500 kvadrātmetri. Īpašu plašuma sajūtu piešķir 8 metrus augstie griesti. "Beach Arena" vienlaicīgi var notikt gan pludmales volejbola turnīri, gan pludmales tenisa treniņi, gan arī jautras sacensības korporatīvajos pasākumos, gan bērnu ballītes, un tas viss – jebkuros laika apstākļos, jebkurā laikā, visa gada garumā.

Pēc pieprasījuma, sporta laukumus var papildus rezervēt arī nakts treniņiem un pasākumiem. Šis ir pirmais pludmales volejbola centrs Rīgā, kurā var trenēties un aktīvi pavadīt laiku jebkurā diennakts laikā. Gan iesācēji, gan profesionāļi, dažāda vecuma cilvēki ar atšķirīgām interesēm šajā sporta centrā atradīs sev tīkamu nodarbi. Sportiskajā izaugsmē palīdzēs "Beach Arena" treneri, kuri nepieciešamības gadījumā atradīs arī līdzīga līmeņa spēles partneri.

"Beach Arena" valda īsta vasara. Kas gan var būt labāks par spēli draugu lokā, izbaudot aktīvo atpūtu, pat tad, kad līst lietus? Jaunajā pludmales sporta klubā ir apsildāmās grīdas, augstas kvalitātes speciāli apstrādātas kvarca smiltis, piemērots apgaismojums un temperatūra, ventilācija un mūsdienīgs aprīkojums.

Klientu komfortam ir aprīkotas 128 ģērbtuves, kā arī pieejama bezmaksas autostāvvieta.

Sporta klubs sāk darboties jau šodien – 2017. gada 18. septembrī pulksten 8.00.
Rezervēt spēles laukumu var pa tālruni vai aizpildot formu mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!