Foto: Kadrs no video
Trešdien, 13. septembrī, sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" "trasē izies" un savā starpā sacentīsies autosporta pārstāvji. Lai arī vīri uz spēles starta līnijas solās parādīties ar smaidu uz lūpām, spēlē atklāsies, cik viņi patiesībā ir azartiski un gatavi riskēt.

Vienā ekipāžā būs sasēdušies divi komandas biedri, kuri kopā strādā arī ikdienā – titulētais rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs un runasvīrs Jānis Unbedahts. Ja Reinis par iespaidīgu atzīst faktu, ka autosportā pavadīti jau 15 gadi, tad Jānis joprojām ir sajūsmā, ka varējis Argentīnā apmeklēt pasaules rallijkrosa čempionāta posmu. Kamēr Reinis iedvesmojas no Lūisa Hamiltona, Jāni sajūsmina tautieša Kristapa Porziņģa panākumi. Kā viņiem veiksies ar pašmāju sportistu atminēšanu un vai zinās atbildes uz Anatolija Kreipāna sagatavotajiem jautājumiem?

Viņiem pretim stāsies un ātru spēli sola divi rallisti - Latvijas un Igaunijas čempions Kaspars Šimkus un Krišjānis Caune, uzņēmējs, kurš ar autosportu aizraujas brīvajos brīžos. Kamēr Krišjānis savas attiecības ar sportu raksturo grāmatas "Trīs draugi" vārdiem, tikmēr Kaspars atzīst, ka viņš un sports ir gluži kā "Emīls un viņa nedarbi"! Autosportā piedzīvots daudz – Krišjānim piemēram, reiz gribējies uz "zaļo pieturu" Parīzes-Dakāras ātrumposma laikā, bet Kaspars vēl šobaltdien atceras, kā rallijā vinnējis jaunu mašīnu... Ieskrējušies puiši būs arī aizraujošajā pašmāju sportistu atminēšanas spēlē un uzstādīs vēl nebijuši rekordu šova vēsturē – minūtes laikā atpazīs visas sporta personības.

Taču to, kurš baudīs uzvaras garšu, protams, uzzināsiet spēles "Vai zini vairāk par Kreipānu?" finālā – jau šovakar, 13. septembrī plkst. , televīzijā 360TV, kā arī lietotnē Shortcut.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!