Foto: Kadrs no video
Viņi zina daudzu dziesmu vārdus, bet vai spēj atpazīt pašmāju sportistus? Kanāla 360TV sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" šonedēļ cīņā par uzvaru "ringā" izies divas mūziķu komandas – Kārlis Būmeisters jeb Kaža un Ieva Sutugova. Viņiem pretim stāsies grupas "My Radiant You" solists Jāni Driksna un Kaspars Pļaviņš no grupas "Colt." Kurš zinās vairāk par sporta skandāliem, bet kuram veiksies labāk papildspēlē, skaidrojot Latvijas populārākos sportistus?

Tiesa, Kažam sākotnēji sportistu atminēšana nebūt neies no rokas. "Futbolists, vienīgais, kuru es varētu zināt. Liepāja," Māri Verpakovski kolēģim centīsies raksturot Ieva Sutugova, taču tik ilgi gaidītais sportista vārds uz mēles būs, bet spēles laikā nosaukts tā arī netiks.

Sportistu atminēšanā krietni veiksmīgāks būs Driksnas un Pļaviņa tandēms. Bet varbūt spēles organizatori viņiem "piespēlējuši" atpazīstamākas sporta personības?

Kura no komandām uzvarēs kopvērtējumā un "pārkodīs" Anatolija Kreipāna uzdotos cietos jautājumu riekstus? Uzzināsi spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" 6. septembrī, "Ideju trešdienā" plkst. tikai Lattelecom televīzijā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!