Foto: AFP/Scanpix/LETA

Slavenā krievu tenisiste Marija Šarapova pēc zaudējuma Latvijas sportistei Anastasijai Sevastovai "US Open" trešajā kārtā atzina, ka šai spēlē esot "pārāk daudz domājusi" un neesot klausījusi saviem instinktiem.

Kā ziņojām, Anastasija Sevastova ASV atklātā čempionāta trešajā kārtā sīvā cīņā pieveica titulēto pretinieci un otro reizi karjerā iekļuva "US Open" ceturtdaļfinālā. Šarapova šajā turnīrā piedalījās, pateicoties organizatoru īpašajam ielūgumam jeb "wild card".

"Trīs setu mači ir smagi, bet man tie patīk," pēc spēles atzina Šarapova. "Tajos jāapvieno koncentrēšanās, mērķtiecība un fiziskā sagatavotība. Man šķita, ka mačā ar Sevastovu es pārāk daudz domāju un neklausīju instinktiem. Taču man šis bija lielisks turnīrs, neticama iespēja uzspēlēt "US Open". Esmu ļoti pateicīga organizatoriem par šo iespēju."

"Pirmais sets bija ļoti spraigs," par spēli saka Anastasija Sevastova. "Marija spēlēja vienreizēji, taču es turpināju cīnīties, par katru bumbu. Saprotams, ka mača noslēgumā emocijas gāja pāri malām, un viss beidzās pie rezultāta 5:2. Šajā arēnā vienmēr ir fantastiska atmosfēra, man ļoti patīk šeit spēlēt."

Ceturtdaļfinālā Sevastova, kura šāgada "US Open" izlikta ar 16. numuru, spēlēs pret amerikānieti Sloanu Stīvensu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!