Foto: LETA

Trešdien, 30. augustā, savu debiju 360TV piedzīvos jauns sporta šovs "Hat Trick", kura pirmais viesis būs Latvijas hokeja izlases un NHL kluba Bufalo "Sabres" spēlētājs Zemgus Girgensons.

Hokejista Zemgus Girgensona vārds komentārus neprasa – viņš karjeru kaldina zibens ātrumā un jau četras sezonas licis par sevi runāt NHL, kur Bufalo "Sabres" komandā kļuvis par vienu no līderiem. Pirms pāris nedēļām hokejists noslēdza ar "Sabres" jaunu līgumu uz divām sezonām, tā kā vēl divus gadus Latvijas hokejists priecēs Bufalo komandas fanus. Pašmāju skatītājiem un sporta faniem Zemgu aci pret aci būs iespējams satikt jau šo trešdien, 30. augustā plkst. 21:00, kad kanālā 360TV pirmizrādi piedzīvos Armanda Pučes un Valda Valtera jaunais raidījums "Hat Trick." Tajā abi kungi kopā ar kādu noslēpumainu trešo komandas spēlētāju – Bruni, sev ierastajā asprātīgajā manierē iztaujās Zemgu ne tikai par sportu un dzīvi tālajā Amerikā, bet arī attiecībām ar daiļo amerikānieti Keitiju un to, cik viegli būt kopā ar mīļoto, ja abus šķir vairāki simti kilometru.

"Hat Trick" sadarbībā ar portālu "Delfi" piedāvā lasītājiem uzdot savu jautājumu Zemgum Girgensonam – interesantākie un asprātīgākie jautājumi izskanēs "Hat Trick" ēterā un atbildi uz tiem sniegs pats hokejists.

Kanālā 360TV "Ideju trešdienas" sākot no 30. augusta papildinās dinamisks un asprātīgs šovs "Hat Trick", kurā Armands Puče, Valdis Valters un kāds jauns, atraktīvs komandas dalībnieks Brunis ik nedēļu dosies pie skatītājiem, tiekoties ar populāriem sportistiem, meklējot negaidītas atzīšanās, neparastus rekordus, arī baumas un skandālus. "Hat Trick" jeb latviskojot "Cepuri nost" būs sava veida sportistu ģērbtuve, kurā vienmēr pēc aizraujošas spēles emocijas sit augstu vilni, tiek svinētas uzvaras vai gluži otrādi – saņemti skarbi vārdi no trenera. Raidījuma pirmizrāde 30. augustā, "Ideju trešdienā", plkst. 21.00, kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!