Foto: Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) publicējusi jaunās sezonas spēļu kalendāru, un kļuva zināms, kuros datumos savstarpējo spēli aizvadīs abu latviešu Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna pārstāvētās komandas.

Vispirms 28. decembrī Dāvis Bertāns un Sanantonio "Spurs" savā laukumā uzņems Porziņģa pārstāvēto "Knicks", bet jau 2. janvārī abas komandas atkārtoti spēkosies Ņujorkā.

Pagājušajā sezonā spēles starp Porziņģa un Bertāna komandām bija pirmais latviešu basketbolistu savstarpējais derbijs NBA laukumos. Pērn abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm, bet individuāli labāks sniegums bija Porziņģim, kurš spēlēs pret "Spurs" guva 16 un 12 punktus. Bertāns pirmajā spēlē pret "Knicks" realizēja vienu tālmetienu, bet otrajā mačā viņš laukumā bija pusotru minūti un ne ar ko neizcēlās.

Jaunā sezona Ņujorkas "Knicks" un Porziņģim sāksies ar maču pret Oklahomsitijas "Thunder" savā laukumā 19. oktobrī. Savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda, lai atklātu savu sezonu, dosies uz Minesotu, kur 18. oktobrī tiksies ar vietējo "Timberwolves" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!