Foto: F64

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā arī nākamajā sezonā turpinās startēt desmit komandas, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Latvijas Basketbola savienības (LBS) valde, uzklausot LBS prezidenta Valda Voina un Latvijas Basketbola līgu direktora pienākumu izpildītāja Edgara Bērziņa ziņojumus, līdzdalībai "OlyBert" LBL 2017./2018. gada čempionātā apstiprinājusi desmit komandas. Nākamgad LBL startēs Rīgas komandas "VEF Rīga", "Barons kvartāls", "Latvijas Universitāte", kā arī klubi no Ventspils, Valmieras, Jēkabpils, Liepājas, Jūrmalas, Ogres un Valkas.

Ilgāku laiku nebija skaidrība par vairāku komandu likteni. Pastāvēja iespēja, ka "Jūrmala"/"Fēnikss" un "Jēkabpils" vienības nākamajā sezonā vairs nespēlēs LBL čempionātā, tomēr abas komandas spēja atrast finanses, lai turpinātu dalību turnīrā.

LBL otrās divīzijas čempionāta uzvarētāji BK "Jelgava"/BJSS un "Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass", izvērtējot klubu attīstības prioritātes, nav izmantojušas iespēju iesaistīties pirmās divīzijas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!