Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņujorkas "Knicks" pievienojies uzbrucējs Maikls Bīzlijs, kuru 2008. gadā draftēja ar augsto otru numuru, ziņo klubs.

"Knicks" savā paziņojumā pagaidām nenosauca abu pušu darījuma nosacījumus, bet ESPN ziņo, ka Bīzlijs noslēdzis viena gada līgumu, kura laikā saņems 2,1 miljonu dolāru.

2008. gada NBA draftā Bīzliju ar otro numuru izvēlējās Maiami "Heat", tomēr viņam neizdevās attaisnot uz sevi liktās cerības. "Heat" viņš nospēlēja divas sezonas, bet pēc tam Minesotas "Timberwolves" sastāvā aizvadīja savas karjeras rezultatīvāko sezonu, vidēji gūstot 19,2 punktus. Karjeras turpinājumā viņš spēlēja Fīniksas "Suns", atgriezās "Heat", kā arī uzspēlēja Hjūstonas "Rockets" un Milvoki "Bucks".

Pagājušajā sezonā Milvoki viņš vidēji izcēlās ar 9,4 punktiem un 3,4 atlēkušajām bumbām. Savukārt savā karjerā viņš vidēji gūst 12,6 punktus un izcīna 4,7 atlēkušās bumbas.

Tomēr basketbolists savas karjeras laikā vairākas reizes izcēlies ar problēmām ārpus basketbola laukuma. Viņu turēja aizdomās par marihuānas glabāšanu, kas sabojāja viņa reputāciju NBA.

"Knicks" noslēgusi līgumu arī ar aizsargu Demjenu Dotsonu, kuru šī gada draftā izvēlējās otrajā kārtā ar 44. kārtas numuru. Aizvadītajā sezonā viņš NCAA čempionātā 32 mačos vidēji guva 17,4 punktus, izcīnot 6,9 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!