Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" papildinājis amerikāņu aizsargs Viljams Rens, kurš pagājušo sezonu noslēdza Amerikas Hokeja līgā (AHL), vēsta komandas mājaslapa internetā.

Renu 2009. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) drafta otrajā kārtā ar 43. numuru izvēlējās Sanhosē "Sharks" vienība. Viņš bijis ASV U-18 izlases kapteinis un 2008. gadā pasaules čempionātā ar komandu izcīnīja zelta medaļas. 2009. gadā aizsargs pievienojās Denveras universitātes komandai un NCAA līgā pavadīja nepilnas divas sezonas.

Rens spēlējis arī Rietumu hokeja līgā (WHL), pārstāvot Portlendas "Winterhawks", un Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL), kur viņš bija Aļaskas "Aces" un Aidaho "Steelheads" spēlētājs. AHL čempionātā aizsargs pārstāvējis Teksasas "Stars", Jūtikas "Comets" un Toronto "Marlies". Kopumā ECHL aizsargs aizvadījis 113 spēles, gūstot 10 vārtus un izdarot 54 rezultatīvas piespēles, bet AHL viņa kontā 134 regulārā čempionāta spēles un astoņi vārti un 18 rezultatīvas piespēles.

Rens Rīgas "Dinamo" komandai pievienosies Vācijā, kur komanda aizvadīs pārbaudes turnīru.

Ar to Rīgas "Dinamo" sastāva komplektāciju var uzskatīt par pabeigtu, jo iepriekš kluba ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns stāstīja, ka komanda vairs meklē vienu aizsargu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!