Foto: LETA

Basketbola komanda "Jūrmala"/"Fēnikss" nākamajā sezonā nespēlēs "OlyBet" Latvijas Basketbola līgā (LBL), vēsta portāls "Sportacentrs.com".

Kā portālam atklājis kluba valdes priekšsēdētājs Jānis Drulle, "Jūrmala"/"Fēnikss" nevar savākt nepieciešamos līdzekļus, lai nākamajā sezonā startētu LBL.

"Pats esmu sarūgtināts, bet, ko nevar celt, to nevar nest. Pašreizējā situācijā piesaistīt sponsorus ir ļoti grūti, pilsētas domes cilvēki nevar palīdzēt, bet pašam ieguldīt tādus līdzekļus nav manos spēkos. Runa tomēr ir par vairākiem simtiem tūkstošu eiro. Lai kā vēlētos, bet tādas rocības man nav," portāls citē Drulli.

Tāpat kluba valdes priekšsēdētājs atklāj, ka ilggadējie līgumi ar spēlētājiem ir pārtraukti un viņi kļuvuši par brīvajiem aģentiem.

Jūrmalas klubs LBL spēlē kopš 2005./2006. gada sezonas. Aizvadītajā sezonā jūrmalnieki ieņēma septīto vietu regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīram nekvalificējoties. Savukārt "Triobet" Baltijas Basketbola līgā (BBL) Jūrmalas komanda apstājās "play-off" pirmajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!